Sunday, June 17, 2012

Malam gala fakulti perniagaan

Posted by sarihah sauly at 6:12 PM
morning.. ehemm..
cik sari rajin plak nak update blog pagi2 nie..
bukan ape.. perasaan kuciwa sebab kelas cancel pagi nie masih belom hilang *sebenarnya bukan sebab kelas cancel, tapi sebab da pergi kampus baru tahu kelas da cancel.. arghhhhhhh... rase nak makan jer semua orang yang ada kat situ.

disebabkan cik sari ni seorang yang penyabar,*dak gedik mula terlebih perasaan.hehehe.... cik sari pun malas nak fikir banyak.so, cik sari pun amik keputusan nak update blog nie. so, update kali nie cik sari nak msukkan gambar-gambar dinner untuk relate kan dengan tajuk post nie.. hehehe... one pic have 1001 words. so, tak perlu la cik sari nak cakap banyak-banyak kan. ihik.. :P *cakap jela kau malas menaip sari oii..hehehe.. :P

so, jom kita cekidaut.. :P











p/s: pic tak banyak sebab tak sempat nak amik. cik sari sibuk melayan vip malam tu. maklum la. group cik sari yang organize event nie. :)

till then, with lots of love.. bye3.. :)



0 comments:

Post a Comment

 

The Laugh and Cry of Me Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review