Saturday, June 23, 2012

final exam mood

Posted by sarihah sauly at 12:35 AM


annyong *feeling study kt obersis.. :P

hye semua * bajet ramai yang bce blog..hik3..

lagi 4 hari cik sari akan memasuki medan peperiksaan *grrr.. macam nak gi berperang plak ko nie jahh.. =__+.. sebenarnya sekarang pun mood cik sari tak menentu. terkadang happy. terkadang sedih mengenang rumah yang da lama cik sari tak balik.. tak dapat nak amik restu dari ma ngan abah.. *rindu hati ini inginku kembali..pada ayah bonda dan saudara.. erk..asal tetiba feeling lagu raya plak nie.. adess.. :P
ok.. maap..maap.. maybe cik sari nie tak sabar nk bukak red carpet untuk mengalu-alu kan kedatangan bulan ramadhan dan syawal.. :)

so, kembali kepada tajuk pada hari ini *eh.. da macam cikgu la plak.. :) dekat-dekat nak exam ni la macam-macam halangan yang menimpa. *ayat da macam sasterawati negara. tak sia-sia dapat bahasa melayu dapat A time SPM dulu. mesti cikgu bangga dengan cik sari.. erkk ter eksyen plak.. :P . emosi cik sari pun tak stabil. kadang-kadang cik sari tension. tak dapat nak catch up. sem ni subjek cik sari agak berat. gap untuk setiap paper pun amat menyedihkan. sekarang yang cik sari mampu berharap adalah doa dari ma dan abah cik sari, lecturer-lecturer cik sari, doa dari shabat-sahabat dan doa dari muslimin dan muslimah. pendek kata doa dari semua la.. *yer, cik sari tahu cik sari tamak.. tapi please..cik sari harapkan doa-doa tu mengiringi langkah cik sari nak pergi exam nanti.. please.. (sambil wat muka cute mengharap simpati..hik3.. )


setakat nie jela yang mampu cik sari taip untuk entry kali nie. nanti cik sari cari idea lagi. kepala otak cik sari nie pun da tak ade pape idea. walaupun cik sari terjun bangunan 18 tingkat pun, memang takkan muncul idea tu *iye iye jer nak terjun bangunan.. nak naik sampai tingkat atas pun belum tentu.. ihik (gelak gedik.. :p ). 


so, harapan untuk kali ni, cik sari harap semua kawan-kawan cik sari berjaya. dan cik sari pun turut berjaya.. yeayy!!

selamat menduduki peperiksaan ya sodiqati *feeling arab skit.. :P


p/s: if you start preparing now itself
you won't require such chips
you will be showered with good luck.. :P


with lots of love~~~
bye2.. :)

0 comments:

Post a Comment

 

The Laugh and Cry of Me Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review